Brezplačna dostava

za celotno Slovenijo

Brezplačni testerji

ob vsakem naročilu

20,000 strank

kakovost, varnost, zasebnost

Nizke cene

velja za vse izdelke

Black Widow

black widowBlack Widow kapi so ustvarjene za spodbujanje ženskih hormonov in povečanje pretoka krvi v vaginalnem predelu, kar vodi v povečanje spolne želje pri ženskah. Ta afrodiziak ponuja popolnoma naravno rešitev za spodbujanje libida. Z izboljšano cirkulacijo in večjim pretokom krvi v nožnici kapljice obljubljajo intenzivne spolne izkušnje in spodbujanje intenzivnih vrhuncev.

PRIHRANITE DENAR!

Veliki popusti na večje pakete

Izdelki v košarici:
V košarici ni izdelkov

Naroči BLACK WIDOW za žene

PakiranjeVarčevanje Cena paketa Cena 
2 x BLACK WIDOW za ženske 2 x BLACK   49,99 €
3 x BLACK WIDOW za ženske 3 x BLACK 5,00 € 74,99 € 69,99 €
4 x BLACK WIDOW za ženske 4 x BLACK 14,99 € 99,98 € 84,99 €
5 x BLACK WIDOW za ženske 5 x BLACK 29,99 € 124,98 € 94,99 €
6 x BLACK WIDOW za ženske 6 x BLACK 39,98 € 149,97 € 109,99 €
7 x BLACK WIDOW za ženske 7 x BLACK 54,98 € 174,97 € 119,99 €

IZBRALI STE TE IZDELKE:

    DARILO: Poštnina je za vas brezplačna!

    Skupni znesek naročila:

    Black Widow kapi, poznate kao “Crna Udovica”, predstavljajo močan afrodizijak namenjen spodbujanju spolne želje pri ženskah. Ta izdelek je plod dolgoletnih raziskav in eksperimentiranja ter si je pridobil sloves enega najučinkovitejših afrodizijakov za ženske, ki so trenutno na voljo na tržišču. Zahvaljujoč svojim naravnim sestavinam in preprosti formuli, Black Widow kapi obljubljajo popolnoma novo raven seksualnega zadovoljstva.

    Namenjeno Vsem Ženskam:

    Black Widow kapi so namenjene vsem ženskam, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje. Posebej so oblikovane za tiste ženske, ki občutijo pomanjkanje spolne želje ali imajo težave pri popolnem uživanju v intimnosti. Ta afrodizijak je usmerjen tudi na ženske, ki so že dalj časa spolno neaktivne.

    Uporaba Black Widow Kapljic:

    Kapljice so brezbarvna tekočina brez okusa in vonja. Priporočljivo je zaužiti polovico vsebine stekleničke, kar predstavlja en odmerek, 20-30 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Tekočino lahko zaužijete samostojno, dodate v pijačo ali hrano. Pomembno je upoštevati, da je priporočen en odmerek na dan, da se izognete morebitnim neželenim učinkom.

    Sestavine in Učinki:

    Black Widow kapi vsebujejo izključno naravne sestavine, kot so ginko biloba, ginseng in izvleček maca, ki delujejo na povečanje ravni ženskih hormonov v telesu. Ta edinstvena formula obljublja močno spolno željo, vlaženje nožnice, krepitev kontrakcij vaginalnih mišic ter povečano spolno zadovoljstvo in vzdržljivost.

    Uporaba Black Widow v Praksi:

    Te kapljice se lahko brez težav zmešajo s katero koli pijačo, ne glede na to ali gre za alkoholno ali brezalkoholno pijačo. Učinek se običajno začne približno 30 minut po zaužitju in lahko traja do 12 ur. Priporočljivo je jemati pol ure pred spolno aktivnostjo, da dosežete najboljše rezultate.

    Varnost in Diskretnost:

    Po dolgotrajnih raziskavah so se Black Widow kapi izkazale kot varne brez škodljivih stranskih učinkov. Pomembno je omeniti, da ženska zadrži nadzor nad svojo spolno željo, vendar lahko ta afrodizijak to željo še okrepi. Diskretni nakup preko preverjenih spletnih trgovin zagotavlja anonimnost in dostavo na dom v 48 urah.

    Zaključek:

    Black Widow kapi za ženske obljubljajo revitalizacijo in izboljšanje spolnega življenja. S svojo naravno formulo in enostavno uporabo nudijo spodbudo za spolno željo, izboljšujejo intimne trenutke ter zagotavljajo dolgotrajno seksualno zadovoljstvo. Priporočljivo je upoštevati navodila za uporabo in paziti na individualne reakcije telesa.